Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Digitaal kwaliteitshandboek

Digitaal kwaliteitshandboek

Digitaal kwaliteitshandboek

Nieuwhuis Consult heeft een heel praktisch model opgezet waarmee u een zorgsysteem digitaal kunt maken en beheersen, zonder aanschaf van dure software. Voorwaarde is wel dat uw computers zijn aangesloten op een intern netwerk.

Wie heeft ze niet, de al dan niet dunne of metersdikke kwaliteits- of veiligheidshandboeken in de kast? We gaan er van uit dat elk systeem en het bijbehorende handboek uw organisatie toegevoegde waarde biedt. Echter, op het gebied van toegankelijkheid, beheersing van informatie en versiebeheer blijven veel zorgsystemen achter. Er is heel veel software op de markt voorhanden waarmee u zorgsystemen digitaal beheersbaar kunnen maken. De adviseurs van Nieuwhuis Consult kennen deze software. Wat we echter heel vaak hebben geconstateerd is dat deze software vaak verkeerd wordt toegepast en geïmplementeerd binnen organisaties. Het vastgestelde doel wordt wel bereikt (beheersing van het zorgsysteem) maar de praktische koppeling en implementatie op alle niveaus in de organisatie blijft hier bij achter. Voordelen van een digitaal zorgsysteem: alle zorgsystemen digitaal beheersbaar vanachter één computer het systeem wordt op uw bedrijfsvoering en processen ingericht en niet andersom optimale toegankelijkheid op alle werkplekken, voorzien van computer altijd laatste versies van procedures, instructies, formulieren, agenda's, notulen, etc. documenten leiden geen eigen leven en informatie verdwijnt niet meer in de organisatie

Offerte aanvragen

Ervaringen

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

Informatie aanvragen

Over het adviestraject Digitaal kwaliteitshandboek

[recaptcha]