Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Projectmanagementadvies

Projectmanagementadvies

Projectmanagementadvies

Complexe en afdelingsoverschrijdende processen in kaart brengen? Uitval- of reparatiekosten reduceren? Een integratie van twee bedrijven begeleiden? Het opzetten van een nieuw organisatiemodel en ondersteuning bij de implementatie hiervan?

Projecten waarvan u inmiddels het doel heeft bepaald. Vaak ook projecten waar u niet direct een invulling aan kunt geven door gebrek aan kennis, expertise en tijd.

Advies van Nieuwhuis Consult

Onze missie voorziet ons in de 'verplichting' u hierin te kunnen ondersteunen. In vele branches zijn organisaties en instellingen u voor gegaan: Euro-projecten, het bewerkstelligen van synergie tussen nieuwe afdelingen, bedrijfsovername en -intergratie, het in beeld brengen en structureren van processen binnen instellingen en gemeenten.

Bij projectondersteuning en managementadviezen speelt ons gezicht een belangrijke rol in uw afweging. Daarom niet meer teksten, of informatie. Neem gerust eens contact met ons op om in een vrijblijvend gesprek samen de inrichting van het project te bepalen.

Offerte aanvragen

Ervaringen

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

Informatie aanvragen

Over het adviestraject Projectmanagementadvies

[recaptcha]