Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Advies

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. (Eng.General Data Protection Regulation - GDPR).
Voldoe aan deze strenge Europese Privacyrichtlijnen.

Meer informatie

De functionaris voor de gegevensbescherming (FG) houdt binnen een organisatie toezicht op de toepassing en naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Een FG kunt u inhuren bij Nieuwhuis Consult.

Meer informatie

De penetratietest (of afgekort pentest) wordt ingezet om de digitale informatiebeveiliging te testen.

Meer informatie

Voor Brandweerkorpsen verzorgt Nieuwhuis Consult de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie op maat. De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor de warme RI&E.

Meer informatie

Brandweerkorpsen en Veiligheidsregio's hebben specifieke eisen voor risico-inventarisatie en -evaluaties. Een koude RIE is hier onderdeel van.

Meer informatie

Brandweerkorpsen en Veiligheidsregio's hebben specifieke eisen voor risico-inventarisatie en -evaluaties. Een warme RIE is hier onderdeel van.

Meer informatie

Brandweerkorpsen en Veiligheidsregio's hebben specifieke eisen voor risico-inventarisatie en -evaluaties. Een RIE PPMO Banen is hier onderdeel van.

Meer informatie

Brandweerkorpsen en Veiligheidsregio's hebben specifieke eisen voor risico-inventarisatie en -evaluaties. Een natte RIE is hier onderdeel van.

Meer informatie

Schoon werken is een landelijke handreiking om voor, tijdens en na brand schoner te werken om blootstelling aan de gevaarlijke stoffen te reduceren.

Meer informatie

Brandweerkorpsen en Veiligheidsregio's hebben specifieke eisen voor risico-inventarisatie en -evaluaties. Verdiepende RIE's helpen de risico's te beheersen.

Meer informatie

Het uitvoeren van oefeningen op oefenlocaties brengt arbeidsrisico’s met zich mee, die volgens de Arbowet geïnventariseerd moeten zijn in de RI&E.

Meer informatie

De variabele voertuigbezetting heeft invloed op de werkwijze en kan aanvullende risico’s met zich meebrengen die beheerst moeten worden.

Meer informatie

Informatie aanvragen

Ervaringen

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain