Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Cursus VCA Pools


Basisveiligheid VCA Pools

Cursus Basisveiligheid VCA Pools

Bij werken op locatie wordt VCA steeds meer geëist. Deze opleiding wordt afgesloten met een landelijk erkend examen. Bij goed gevolg ontvangt de deelnemer het certificaat Basisveiligheid VCA. Opleiding vindt plaats in het Pools met Pools examen.

Details Brochure downloaden

Cursusdata en -locaties

Kies uw gewenste locatie en startdatum.
De cursus vindt plaats van 8.30 uur tot 16.00. Aansluitend van 16.00 tot 17.00 uur wordt het examen afgenomen. Het meenemen van een geldig legitimatiebewijs is verplicht.

StartdatumLocatie
23-6-2019Waalwijk
Bekijk alle cursusdata

In het kort

Prijs€ 295
Examenja
Opleidingsduur1 dag
CertificaatBasisveiligheid VCA
Offerte aanvragen
Direct inschrijven

Persoonlijk contact

Meer weten? Of heeft u vragen? Neem hiervoor gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

0541 661024
info@nieuwhuisconsult.nl Contact opnemen

Waarom Nieuwhuis Consult?

  • Locaties door heel Nederland
  • Praktijkgericht
  • Open inschrijvingen: 95% gaat door
  • Gratis annuleren
  • Hoge waardering door cursisten: 8,6

Cursus details

Programma

Aan de hand van het Poolse cursushandboek "Podstawy Bezpeczeñstwa Pracy VCA", praktijkvoorbeelden en cases worden de volgende onderwerpen behandeld:

Arbo-wet, verplichtingen en aansprakelijkheid; Risico's, gevaren en preventie; Gevaarlijke stoffen; Brand- en explosiegevaar en blusmethoden; Werken in besloten ruimten; Veilig gebruik gereedschappen; Elektrische veiligheid; Hijsen en tillen; Werken op hoogte; Gebruik persoonlijke beschermingsmiddelen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het maken van examenvragen en zal een proefexamen worden gehouden.

Behandelen van de theorie, individuele en groepsopdrachten en oefenexamens. Alles zowel mondeling als schriftelijk in de Poolse taal.

Meer informatie

De Arbo-wet stelt vele eisen aan werkgevers en werknemers. Één daarvan is dat iedereen moet zorgen voor optimale veiligheid, gezondheid en welzijn. Meer en meer wordt door opdrachtgevers geëist dat opdrachtnemers hun Arbo-zorg afdoende hebben geregeld, ook voor Poolse arbeidskrachten. Dit om aansprakelijkheid in geval van calamiteiten te voorkomen. Veel opdrachten worden enkel nog gegund aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Een belangrijk VCA-onderdeel is het verplichte certificaat "Basisveiligheid VCA" (VVA1).

Na voltooiing van de cursus heeft de cursist voldoende kennis om werkzaamheden op een verantwoorde, veilige en gezonde wijze uit te kunnen voeren.

Elke zondag in Waalwijk. De cursus kan op iedere geschikte cursuslocatie worden gegeven. Indien gewenst kan een in-company opleiding georganiseerd worden. Neem contact met ons op voor een cursusaanbieding op maat (Podstawy Bezpeczeñstwa Pracy VCA)

Aanmelden kan via opleidingen@nieuwhuisconsult.nl

Samengevat

Prijs€ 295
Examenja
Opleidingsduur1 dag
CertificaatBasisveiligheid VCA

Interesse? Vraag ons om nadere informatie via opleidingen@nieuwhuisconsult.nl, telefoonnummer 0541-661024 of vraag een offerte aan.

Ervaringen

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

Informatie aanvragen

Over de opleiding Cursus VCA Pools