Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Training Toepassing OHSAS 18001

Training Toepassing OHSAS 18001

Tijdens deze cursus maken de deelnemers kennis met achtergronden, opzet en inhoud van de norm OHSAS 18001. Na afloop van de cursus zijn de deelnemers in staat de opgedane kennis in de praktijk toe te passen en een arbomanagementsysteem procesmatig in te richten. Deze cursussen vinden regelmatig plaats.

Inhoud

Aan de hand van het cursushandboek, praktijkvoorbeelden, de normteksten en opdrachten worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Arbowet- en regelgeving en arbomanagement
  • Interpretatie van de norm OHSAS 18001
  • Opzetten arbomanagementsysteem volgens OHSAS 18001
  • Certificeringtraject

Meer informatie

Doelgroep De cursus is bestemd voor personen die binnen hun organisatie een actieve rol in de arbozorg (gaan) vervullen.

Leerdoel Na het voltooien van de cursus: Is de deelnemer in staat een arbomanagementsysteem op te zetten voor de eigen praktijk volgens de norm OHSAS 18001 en heeft de cursist voldoende inzicht in en kennis van het nut, en de toegevoegde waarde van arbozorg op basis van de norm OHSAS 18001.

Werkvorm Doceren theoretische modellen, wettelijk kader en technieken. Discussie over, en oefening van praktische toepassing van de norm OHSAS 18001.

Duur De cursus bestaat uit twee aaneengesloten dagdelen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om deze cursus in-company te organiseren. Trainingsopzet en -duur worden dan in onderling overleg samengesteld.

Certificaat Certificaat van deelname

Wijze van aanbieden In-company, open inschrijving (landelijk)

Prijs De kosten voor de cursus bedragen € 395,- per persoon, inclusief lunch en trainingsmateriaal. Een bezoek aan de praktijk, nadat een arbomanagementsysteem is opgezet, is optioneel.

Offerte aanvragen

Ervaringen

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

Informatie aanvragen

Over de opleiding Training Toepassing OHSAS 18001

[recaptcha]