Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Training opzetten Kwaliteitssysteem volgens HKZ

Training opzetten Kwaliteitssysteem volgens HKZ

Tijdens deze cursus maken de deelnemers kennis met achtergronden, opzet en inhoud van de HKZ norm. Na afloop van de cursus zijn de deelnemers in staat de opgedane kennis in de praktijk toe te passen en een kwaliteitssysteem procesmatig in te richten. Deze cursussen vinden regelmatig plaats.

Inhoud van de training opzetten Kwaliteitssysteem volgens HKZ

Aan de hand van het cursushandboek, praktijkvoorbeelden, de normteksten en opdrachten worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • kwaliteit en kwaliteitszorg
  • HKZ normen
  • Opzetten kwaliteitssysteem volgens HKZ
  • Certificeringtraject

Meer informatie

Doelgroep De cursus is bestemd voor personen die binnen hun organisatie een actieve rol in de kwaliteitszorg (gaan) vervullen.

Leerdoel Na het voltooien van de cursus: Is de deelnemer in staat een kwaliteitssysteem op te zetten voor de eigen praktijk volgens de HKZ norm en heeft de cursist voldoende inzicht in en kennis van het nut, en de toegevoegde waarde van kwaliteitszorg volgens HKZ normen.

Werkvorm Doceren theoretische modellen. Discussie over, en oefening van praktische toepassing.

Duur De cursus duurt 1 dag. Tevens bestaat er de mogelijkheid om deze cursus in-company te organiseren. Trainingsopzet en -duur worden dan in onderling overleg samengesteld.

Wijze van aanbieden Incompany, open inschrijving (landelijk) .

Prijs De kosten voor de cursus bedragen € 395,- per persoon, inclusief lunch en trainingsmateriaal. Een bezoek aan de praktijk, nadat een kwaliteitssysteem is opgezet, is optioneel.

Offerte aanvragen

Ervaringen

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

Informatie aanvragen

Over de opleiding Training opzetten Kwaliteitssysteem volgens HKZ

[recaptcha]