Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Training Risicomanagement

Training Risicomanagement

Voor het inrichten van het kwaliteitssysteem zou risicomanagement centraal moeten staan. Het uitgangspunt voor het inrichten van zowel uw kwaliteitssysteem als uw gehele organisatie, is de manier waarop u omgaat met risicomanagement. Nieuwhuis Consult gaat verder dan uitsluitend voldoen aan de norm ISO 9001:2015, risicomanagement dient geïntegreerd te worden in de basis van de organisatie. Waarom zou u een kwaliteitsonderdeel in stand houden als u hierbij niet de risico’s en kansen voor uw organisatie erkent en benut.

Details Brochure downloaden

Trainingdata en -locaties

De Training Risicomanagement wordt aangeboden op diverse locaties in Nederland als open inschrijving, of bij u op locatie als incompanycursus aan groepen vanaf 4 personen.

Het actuele cursusprogramma kunt u opvragen via opleidingen@nieuwhuisconsult.nl. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u bellen met 0541-661024.

Details Brochure downloaden

Waarom Risicomanagement

De training risicomanagement van Nieuwhuis Consult geeft u praktische handvatten om uw risicomanagement op te zetten en te integreren. Met deze training kunt u , naast het voldoen aan de ISO 9001:2015 norm, verbeteringen voor uw organisatie genereren die waarde toevoegen aan uw bedrijfscontinuïteit.

Na het volgen van de training weet u wat risicomanagement inhoudt. U bent in staat risicomanagement te implementeren in uw eigen organisatie, zodanig dat deze van toegevoegde waarde is voor verbetering van uw organisatie en daarmee uw kwaliteit. Daarnaast kunt u aan de slag met de implementatie van risicomanagement op strategisch én operationeel niveau binnen uw organisatie en u weet hoe u risicomanagement kunt implementeren in uw huidige kwaliteitssysteem.

Aan de hand van een praktische en interactieve werksessie heeft u tijdens deze training al de eerste risico’s en kansen geïnventariseerd voor uw organisatie en u ontvangt praktische handvatten waarmee u deze kunt managen en monitoren ten behoeve van een succesvolle implementatie van risicomanagement.

Details Brochure downloaden

In het kort

Prijs€ 395
Opleidingsduur1 dag
Offerte aanvragen
Direct inschrijven

Persoonlijk contact

Meer weten? Of heeft u vragen? Neem hiervoor gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

0541 661024
info@nieuwhuisconsult.nl Contact opnemen

Waarom Nieuwhuis Consult?

 • Locaties door heel Nederland
 • Praktijkgericht
 • Open inschrijvingen: 95% gaat door
 • Gratis annuleren
 • Hoge waardering door cursisten: 8,6

Trainingsdetails

Programma

Tijdens de training wordt ingegaan op de nieuwe norm ISO 9001:2015 en het belang van risicomanagement aan de basis van uw kwaliteitssysteem en uw organisatie. De dag is opgebouwd uit de volgende onderdelen:

 • Introductie risicomanagement
 • Risicomanagement proces
 • Het niveau van risicomanagement
 • Risico’s inventariseren
 • Risico’s managen
 • Betrokkenheid en draagvlak risicomanagement

Onze trainers zijn eveneens adviseurs en kunnen daardoor een goede vertaalslag maken tussen theorie en praktijk. Hier maken zij tijdens hun trainingen gebruik van door met u mee te denken over praktische toepassingen van kwaliteitsonderdelen, waarin zij ook adviseren. De nadruk ligt op de praktische vertaling van theorie naar praktijk tijdens interactieve werksessies gedurende de dag.

Meer informatie

De training is bedoeld voor kwaliteitsmanagers, kwaliteitscoördinatoren, kwaliteitsmedewerkers, interne auditoren, externe auditoren die;

 • de inrichting van hun organisatie meer structuur willen geven aan de hand van risicomanagement
 • risicomanagement met toegevoegde waarde willen implementeren en daarmee willen voldoen aan de ISO 9001:2015 norm.

Samengevat

Prijs€ 395
Opleidingsduur1 dag

Vraag ons trainingsprogramma op via opleidingen@nieuwhuisconsult.nl of bel naar 0541-661024. Graag beantwoorden we uw vragen en kijken hoe we onze training kunnen aanpassen op uw vraag.

Ervaringen

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

Informatie aanvragen

Over de opleiding Training Risicomanagement