Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Workshop HKZ-Kleine Organisaties

Workshop HKZ-Kleine Organisaties in 4 dagen

Nieuwhuis Consult biedt een vierdaagse workshop aan, waarbij u de handvatten worden aangereikt om uw organisatie klaar te stomen voor certificering volgens de norm HKZ-Kleine Organisaties. U voert uw eigen nulmeting uit en ontwikkelt de documenten voor uw handboek HKZ-KO te ontwikkelen. Tijdens de lesdagen krijgt u de theorie uitgelegd en aan de hand van opdrachten maakt u zelf de benodigde documenten voor uw certificering.

Bij het opzetten van een kwaliteitsmanagementsysteem is het belangrijk om de eigen organisatie-/werkprocessen als uitgangspunt te nemen en niet de HKZ-normen. Het HKZ-certificatieschema kan wel als referentiekader dienen. Door de werkwijze van de organisatie als uitgangspunt te kiezen, krijgt het kwaliteitsmanagementsysteem vorm vanuit de dagelijkse praktijk en daarmee wordt het een herkenbaar en werkbaar systeem. Tevens wordt de samenhang tussen de verschillende processen duidelijk en daarmee ook de invloed van medewerkers op hun eigen, maar zeker ook op elkaars werk.

Details Brochure downloaden

Cursusmogelijkheden

De Workshop Contractering in de Zorg – zorginkoop wordt op aanvraag aangeboden, bij voorkeur incompany aan groepen vanaf 4 personen. Bent u geïnteresseerd in onze workshop, vraag dan het cursusprogramma op via opleidingen@nieuwhuisconsult.nl of bel naar 0541-661024.

Details Brochure downloaden

In het kort

Prijs€ 2000,-
Opleidingsduur4 dagen
Certificaatbewijs van deelname
Offerte aanvragen

Persoonlijk contact

Meer weten? Of heeft u vragen? Neem hiervoor gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

0541 661024
info@nieuwhuisconsult.nl Contact opnemen

Waarom Nieuwhuis Consult?

  • Locaties door heel Nederland
  • Praktijkgericht
  • Open inschrijvingen: 95% gaat door
  • Gratis annuleren
  • Hoge waardering door cursisten: 8,6

Lesprogramma Workshop HKZ- KO

Tijdens de workshop leert u in aantal dagen de principes van de HKZ certificering. U leert zelf de documenten opstellen die noodzakelijk zijn voor uw handboek.

Dag 1: Nulmeting, systeemontwerp en plan van aanpak

Theorie over de achtergrond van HKZ certificering en het handboek. Aan het begin van het traject houdt u een nulmeting op uw locatie om de huidige stand van zaken in kaart te brengen.

Dag 2: Opzetten kwaliteitssysteem

Achtergronden over wet- en regelgeving en de eisen waaraan uw kwaliteitssysteem moet voldoen. U leert de basisprincipes van een kwaliteitssysteem en krijgt handvatten om deze voor uw eigen organisatie te schrijven en de wijzigingen in uw organisatie te integreren.

Dag 3: Implementatie

U ontvangt informatie over het HKZ handboek en voorbeelden van procedures en (veiligheids)instructies die opgezet dienen te worden. De theorie over het schrijven van een handboek wordt aangereikt en u leert hoe u zelf uw handboek kunt schrijven. Daarnaast informeert Nieuwhuis Consult u over de manier waarop u de wijzigingen doorvoert in uw organisatie.

Dag 4: Proefaudit door Nieuwhuis Consult

Deze laatste cursusdag vindt plaats op uw eigen locatie. Hiervoor wordt een aparte afspraak gemaakt met de docent. De docent beoordeelt de documenten die u hebt opgesteld en voert een proefaudit uit. Aan de hand van deze proefaudit krijgt u aanwijzingen om de puntjes op de i te zetten en uw bedrijf gereed te maken voor certificering.

Indien u naar aanleiding van de workshop aanvullend advies wenst, dan helpen wij u natuurlijk graag verder tegen een gereduceerd tarief.

Specificaties Workshop HKZ- KO

Doelgroep

Kleine organisaties die willen voldoen aan de eisen volgens HKZ en hun HKZ certificering willen behalen.

Leerdoel

Deelnemers worden opgeleid om zelf documenten te kunnen opleveren die benodigd zijn voor het HKZ handboek.

Werkvorm

Doceren theorie, wettelijk kader , normen en technieken. Voor aanvang van de workshop wordt ter voorbereiding een nulmeting uitgevoerd binnen de eigen organisatie.

Duur

4 dagen, verdeeld over 4 weken.

Startdata en locatie

De cursus wordt georganiseerd op locatie in Utrecht. In overleg kan de workshop ook op andere locaties in het land gegeven worden. Om u aan te melden voor de workshop, neemt u contact met ons op via opleidingen@nieuwhuisconsult.nl.

Certificering

Na het volgen van de workshop is uw de basis gelegd voor het behalen van uw HKZ certificering. Verder advies en de certificering zelf is niet bij de workshop inbegrepen.

Prijs

€ 2000,- excl BTW, incl. cursusmateriaal.

Indien u naar aanleiding van deze workshop aanvullend advies wenst, dan bieden wij u hiervoor een gereduceerd tarief.

Samengevat

Prijs€ 2000,-
Opleidingsduur4 dagen
Certificaatbewijs van deelname

Interesse? Vraag ons om nadere informatie via info@nieuwhuisconsult.nl, telefoonnummer 0541-661024 of vraag een offerte aan.

Ervaringen

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

Informatie aanvragen

Over de opleiding Workshop HKZ-Kleine Organisaties