Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Cursus Veranderen door Trainen

Cursus Veranderen door Trainen

Het resultaat van een advies, een veranderingstraject of bijvoorbeeld een kwaliteitsproject is altijd van twee zaken afhankelijk: de kwaliteit van het advies (hier staan wij voor in), en de mate waarin dit advies wordt opgevolgd (E = K x A; Effect = kwaliteit van de oplossing x acceptatie). Om dit laatste te borgen ondersteunen wij elk project met het trainen op bewustzijn. Dit gebeurt al tijdens de consultbezoeken, maar ook in de vorm van trainingen en cursussen.

Hulp van Nieuwhuis Consult

Nieuwhuis Consult biedt de volgende trainingen en cursussen aan, als ondersteuning van een project of stand-alone als u van mening bent dat het (laten) volgen van de training uw organisatie toegevoegde waarde zal bieden. De trainingen en cursussen worden gedurende het hele jaar verspreid over heel het land gegeven. Locaties en data worden u op aanvraag opgegeven. U kunt ook de agenda opvragen. Met heel veel plezier maken en geven wij in-company maatwerktrainingen voor organisaties. Als u hier de voorkeur aan geeft (bijvoorbeeld voor Basisveiligheid of Total Quality), neemt u dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Ervaringen

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

Informatie aanvragen

Over de opleiding Cursus Veranderen door Trainen