Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Lean Workshop (gratis)

Lean Workshop (gratis)

gratis kennismaken met Lean

De workshop Kennis maken met Lean is een heel laagdrempelige inleiding op Lean Management. In korte tijd ervaren deelnemers hoe het toepassen van Lean methoden leidt tot concrete en meetbare verbetering. De lean workshop wordt op maat gegeven voor productiebedrijven, bouw, overheid, zorg of diensten.

Tijdens de gratis lean workshop ervaren de deelnemers dat ze in korte tijd ingrijpende verbeteringen kunnen realiseren; dat de principes van Lean ook uitstekend toepasbaar zijn in kantoor- en andere niet-productieomgevingen en dat de focus op het verkorten van doorlooptijden enorm helpt.

Inhoud van de lean workshop

In de lean workshop wordt een werkproces nagespeeld. Bijvoorbeeld een productieomgeving of een administratief proces. Een aantal productiejaren in een denkbeeldige onderneming worden gesimuleerd. Aan het eind van elk jaar wordt met de behaalde resultaten feedback gegeven over het achterliggende jaar. Met sterk gefocuste verbeterondersteuning veranderen en verbeteren de deelnemers hun onderneming. Vervolgens spelen zij het volgende productiejaar.Tijdens de lean workshop ervaart u direct verspilling en herkent u verbeterpunten. Aan de hand van Lean methoden en technieken verbeteren we de situatie keer op keer. Deelnemers staan verbaast over de resultaten die hierdoor worden behaald!

Programma van de lean workshop • Welkom en inleiding op Lean Management • Start van het spel • Evaluatie en leerpunten

Meer informatie

Doelgroep Iedereen die kennis wil maken met het begrip Lean Management

Leerdoel Verkrijgen van enthousiasme om Lean methoden toe te gaan passen. Ervaren dat de Lean methoden in elke omgeving toepasbaar zijn.

Werkvorm Workshop waarin de workshopleider samen met u door het proces van Lean Management gaat en waarbij u de mogelijkheid hebt uw vaardigheden te toetsen.

Duur 0,5 dag.

Wijze van aanbieden Open inschrijving en incompany.

Prijzen en locaties Gratis, locatie Veenendaal. Incompany op aanvraag.

De Lean workshop is bedoeld voor directie en topmanagement van organisaties. Per organisatie kunnen maximaal 2 personen kosteloos kunnen deelnemen. Zijn er meer belangstellenden in uw organisatie, neem dan even contact met ons op.

Offerte aanvragen

Ervaringen

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

Informatie aanvragen

Over de opleiding Lean Workshop (gratis)