Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Opleiding Lean Management Basis

Opleiding Lean Management Basis

Nieuwhuis Consult heeft 3 modules ontwikkeld waarmee uw organisatie getraind kan worden op het toepassen van Lean Management. De basis vormt de workshop ‘Kennis maken met Lean Management’. Deze workshop enthousiasmeert iedereen en draagt bij aan de wil om te verbeteren. Aanvullend op de workshop nemen de leidinggevenden en medewerkers die actief aan de slag gaan met Lean Management deel aan de opleiding Lean Management Basis. Alle procesbetrokkenen zullen hierdoor de verbeteringen herkennen en kunnen plaatsen in het Lean-denken & doen. Deelnemers worden gemotiveerd en persoonlijk betrokken bij het Lean-programma.

Aanvullend op de Basis-opleiding is voor de interne projectleiders en de karduwers de opleiding Lean Practitioner ontwikkeld. De deelnemers aan deze opleiding vormen het hart van uw lean-programma. Ze zijn koplopers in de analyse- en verbetersessies en adviseren het management over implementatie en borging. De 3 modules worden nader uitgewerkt.

Inhoud van training Lean Management

Naast theoretische kennis worden cases en praktische oefeningen behandeld. Concrete projecten uit de eigen werkomgeving worden aan de training gekoppeld om de theorie in praktijk te brengen. Op deze manier verzorgen we voor u een interactieve training op het praktisch kunnen toepassen van de verschillende methoden en technieken.

Dagdeel 1 • Workshop Kennis maken met Lean management

Dagdeel 2 + 3 • Introductie Lean Management • Kaizen methode en Lean principes • Gebruik van Lean methoden en technieken • De bronnen van verspilling, verspilling herkennen en verwijderen • Toelichting op praktijkopdracht

Dag 4 + 5 • Bespreking praktijkopdracht • Lean toepassen in de eigen organisatie • Stappenplan Lean Management

Meer informatie

De opleiding Lean Management Basis is ontwikkeld voor leidinggevenden en medewerkers binnen de organisatie die actief met Lean Management aan de slag gaan. Deze insteek is dus procesgericht; deelnemers moeten en willen na de opleiding zelf aan de slag gaan met Lean-methoden en technieken.

Doelgroep Iedereen die actief betrokken wordt bij een Lean programma.

Leerdoel Verkrijgen van enthousiasme, kennis en vaardigheden om Lean-methoden en technieken actief toe te passen in de eigen organisatie.

Prijzen Inclusief workshop: € 1200,- Exclusief workshop: € 950,-

Voor meer informatie over bijvoorbeeld data en locaties, kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0541-661024 of u kunt het contactformulier invullen.

Offerte aanvragen

Ervaringen

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

Informatie aanvragen

Over de opleiding Opleiding Lean Management Basis