Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Opleiding Lean Projectleider

Opleiding Lean Projectleider

De opleiding Lean Projectleider richt zich specifiek op interne projectleiders waarvan na deelname aan de opleiding verwacht wordt dat zij kennisdragers en motivators zijn in Lean programma’s. Alle Lean methoden en technieken worden gedoceerd en herhaaldelijk getraind. Daarnaast onderscheid deze opleiding zich door de specifieke aandacht voor (project)management- en communicatievaardigheden.

De opleiding Lean Projectleider wordt uitsluitend maatwerk verzorgd. De opleiding wordt volledig op de praktijksituatie van de deelnemers ingericht. Voorafgaand worden de scope en doelstelling bepaald van het Lean Programma waarin de projectleiders gaan functioneren. Hierdoor staat niet een certificaat maar de directe toepasbaarheid van kennis en vaardigheden centraal.

Inhoud van de opleiding

De inhoud van de opleiding wordt op basis van uw situatie vastgesteld. Neem contact op voor meer informatie en een persoonlijke toelichting. O.a. de volgende modules worden in de opleiding verwerkt. • Lean Management en Six Sigma: methoden en technieken • Procesanalyse en procesmanagement • Projectmanagement • Managementvaardigheden • Communicatie • Continue afstemming en vertaling van praktijk naar theorie

Meer informatie

Doelgroep Het team interne projectleiders.

Leerdoel verkrijgen van de vaardigheden om een succesvol projectleider Lean Management te zijn.

Wijze van aanbieden De aanbieding wordt gebaseerd op het aantal deelnemers en het opleidingsprogramma. Het minimale aantal deelnemers is 2.

Duur De duur van de opleiding is afhankelijk van het aantal modules en de kennis van de deelnemers. U kunt uitgaan van minimaal 4 dagen en maximaal 6 dagen.

Prijs en data Neem contact met ons op voor een uitgebreide offerte op maat. U kunt het inschrijfformulier invullen, of bellen naar 0541-661024.

Offerte aanvragen

Ervaringen

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

Informatie aanvragen

Over de opleiding Opleiding Lean Projectleider