Opleidingen waar u wel wijzer van wordt.

Opleidingen

Een pakket opleidingen dat nauw aansluit bij onze adviesgebieden. De inhoud van de opleidingen en trainingen is niet alleen gericht op kennis, maar met name gericht op bewustwording en praktische toepassing. U kunt inschrijven voor diverse opleidingen op basis van open inschrijving. Daarnaast verzorgen we graag geheel op maat incompany opleidingen.

Kwaliteitszorg

 

Kwaliteitsmanagement om uw organisatie te verbeteren. Niet het handboek bepaalt het succes van kwaliteitszorg, maar het kwaliteitsdenken van uw medewerkers. Bijvoorbeeld de training Interne Audit geeft een goede basis voor de PDCA-verbetercyclus.

 

Training Interne Audit

Training ISO 9001:2015 transitie

Introductiecursus HKZ

Training opzetten kwaliteitssysteem volgens HKZ

 


 

 

Meer kwaliteitszorg

Arbo en veiligheid

 

Ongelukken en arbeidsongeschiktheid zijn in veel gevallen te voorkomen door goede veiligheidskennis en bewustwording. Onze opleidingen rond arbo en veiligheid helpen u hierbij. Met onze keurmeestercursussen haalt u kennis in huis om arbeidsmiddelen zelf te mogen keuren.


Keurmeester elektrische arbeidsmiddelen conform NEN 3140

Keurmeester ladders, trappen en rolsteigers conform NEN 2484

Keurmeester hijsmiddelen en valbeveiliging


Meer Arbo en Veiligheid..

MVO

 

Aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen mag niet in uw bedrijfsstrategie ontbreken. Maar hoe kunt u dit het best aanpakken en hoe ontwikkelt u uw bedrijf duurzaam? Met deze en vele andere vraagstukken helpen wij u graag door middel van onze opleidingen en training.

 

Training Inleiding in ISO 14001

Training MVO en Duurzaam Inkopen

Training Milieuauditor

 

  

Meer MVO..

Management

 

Managementvraagstukken ontstaan in alle branches. Om uw bedrijf tot een optimaal niveau te brengen, zijn er vele handige tips en trucs. Verkoopstrategie├źn en persoonlijke effectiviteit zijn slechts enkele van de handvatten die Nieuwhuis Consult u door middel van training aan de hand kan doen.

 

Training INK-model

Training Maatwerk Management

Training Klantgerichtheid

Workshop Lean (gratis)

 
 

Meer Management..

Nieuwsberichten

  • In februari 2016 is de nieuwe versie van de norm ISO 13485:2016 ge├»ntroduceerd.  Vraagt u zich af wat de komst van deze nieuwe versie betekent voor uw organisatie en het huidige kwaliteitsmanagementsysteem? In het kort lichten we toe welke wijzigingen er zijn opgenomen in de nieuwe norm.
  • Momenteel ligt er een wetsvoorstel in de Tweede Kamer voor het doorvoeren van een aantal drastische wijzigingen in de Arbowet. Indien de wijzigingen door de Kamers akkoord worden gegeven, zal de nieuwe Arbowet in 2017 van kracht worden. Welke wijzigingen worden gedaan en welk gevolg heeft dit voor u? Hier worden de wijzigingen kort toegelicht.
  • De Meldplicht datalekken, onderdeel van de Wet bescherming persoonsgegevens die sinds januari 2016 van kracht is, moet ervoor zorgen dat men bewuster omgaat met de opslag van persoonsgegevens en de beveiliging ervan.