0909_nieuwhuisconsult_434.jpg

 

Opleiding MVK (Middelbare Veiligheidskunde)

Schrijf nu in en ontvang een gratis iPad!

Er is een toenemende behoefte aan Middelbare Veiligheidskundigen. Een veiligheidskundige beschikt over de kennis van wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, welzijn, gezondheid en milieu, evenals over kennis van praktische veiligheidsaspecten rond fysieke inspanning, machineveiligheid, geluid en gevaarlijke stoffen.De opleiding Middelbare Veiligheidskunde voorziet u van de kennis en juiste handvatten. De veiligheidskundige heeft zowel een signalerende functie, als betrokkenheid bij het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van het veiligheidsbeleid van organisaties.

 

 

 

 

Inhoud opleiding MVK

 De opleiding Middelbare Veiligheidskunde leidt u op tot een professionele zakelijke dienstverlener. U leert opereren op basis van afspraken met alle betrokken partijen en bij uw functioneren staat de oplossing van het probleem of de vraag van de klant/opdrachtgever centraal.

 

De opleiding MVK is bestemd voor medewerkers binnen een organisatie die veiligheidstaken moeten kunnen uitvoeren en voor adviseurs die MKB bedrijven adviseren rondom veiligheidsmanagementsystemen, zoals VCA. Ook freelancers die aan de slag willen als auditor voor een certificatie-instelling behoren tot de doelgroep.

Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn:

  • Wet- en regelgeving
  • Veiligheid
  • Arbomanagement
  • Presentatie- en adviesvaardigheden
  • Arbeidshygiëne
  • Ergonomie
  • Risicobeheersing en ongevallenmanagment

 

Na afloop van de opleiding bent u in staat risico's  op gebied van veiligheid en gezondheid te herkennen voor werknemers en omgeving. Ook beschikt u over relevante kennis en vaardigheden op gebied van de geldende wet- en regelgeving. U kunt managementsystemen beoordelen en adviseren over het ontwikkelen, implementeren, beheren en bewaken van managmentsystemen.

De opleiding duurt 7 maanden en wordt afgesloten met een examen en een eindopdracht. Het afstudeerrapport wordt gepresenteerd aan de leden van de examencommissie. Er worden tussentijds 5 bedrijfsopdrachten gemaakt.  Indien ook deze opdrachten voldoende worden afgesloten en u heeft meer dan 80% aanwezigheid op de opleidingsdagen, dan ontvangt u het MVK diploma.

 

Voor snelle beslissers hebben we nu een bijzondere actie! Meld u nu aan en ontvang een gratis iPad!

 

 

 

 

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor iedereen die binnen het eigen bedrijf verantwoordelijk is voor veiligheid, voor adviseurs voor het MKB en voor mensen met de ambitie om opgeleid te worden tot auditor.

 

 

Vooropleiding

Minimaal MBO niveau 3 en werkzaam in een relevante werkomgeving

 

 

Duur

17 lesdagen verdeeld over 7 maanden (excl. examen en scriptieverdediging)

 

 

Locatie

Nieuwegein


Informatieavond

Voor meer informatie over de cursus, kunt u onze informatieavond bezoeken.
De nieuwe data worden binnenkort bekend gemaakt. 

 

Cursusdata

Voor een overzicht van de gehele cursusplanning en lesdagen mailt u naar info@nieuwhuisconsult.nl.

 

Prijs

€ 5695,00 inclusief studiematerialen*
 

 

*  Deze opleiding valt onder een speciale subsidieregeling. Vraag naar de mogelijkheden.  

 

 

Inschrijven

Voor extra informatie en inschrijvingen neemt u contact met ons op via 0541-661024 of via info@nieuwhuisconsult.nl

 

 

 

Captcha Image

PDF PDF downloaden/ afdrukken