26350404.jpg

Wie is Nieuwhuis Consult?

 

Nieuwhuis Consult is een succesformule, verpakt in een organisatieadviesbureau dat in 2001 is opgericht door Eddy Nieuwhuis. Al jaren blijkt de praktische en kwaliteitsbewuste aanpak van Nieuwhuis Consult een houvast voor veel instellingen en ondernemers.

Kern van de organisatie is een hecht team van ervaren adviseurs. Hierin zijn kennis, inzicht, veel praktische ervaring en kwaliteitsbewuste ideeën samengevoegd. De adviseur kan een beroep doen op een landelijk netwerk van specialisten op het gebied van kwaliteitszorg, arbo en milieu. Zo ontstond een netwerkstructuur van geselecteerde personen die samen veel meer zijn dan de som der delen. Zowel de adviseurs als de meeste specialisten zijn bij Nieuwhuis Consult in dienst. Vanuit Denekamp, Alphen aan den Rijn en Paterswolde beschikt Nieuwhuis Consult over een landelijke dekking.

 

 

Filosofie

Nieuwhuis Consult heeft vanaf haar oprichting één motto, zijnde haar filosofie:
“voor elke vraag betreffende organisatie, management en structuur kunnen instellingen en organisaties bij ons terecht”.

Haar missie is daarom duidelijk:
“het creëren van een uniek netwerk waar organisaties terecht kunnen indien zij zelf onvoldoende specialisme voor bepaalde vraagstukken in huis hebben”.

Onze adviseurs helpen u om uw organisatie beter te laten functioneren.
Niet voor niets presenteren wij ons daarom als: partners in organisatieontwikkeling.

 

 

Maatwerk training & advies

 

U kunt op deze site een indruk krijgen van onze adviesproducten en trainingen. Naast ‘standaard’ diensten en trainingen ligt onze prioriteit bij maatwerk. Want iedere klant en ieder organisatievraagstuk is uniek. In de praktijk zien wij dat onze kracht ligt in de mix van specialismen: kwaliteitszorg, management, verkoop, veiligheid/arbeidsomstandigheden en milieuzorg.

Wil een organisatie zich verbeteren, dan is alleen een rapport of handboek van een adviseur niet voldoende. Wij helpen het management om de voorgestelde verbeteringen door te voeren in de organisatie en te borgen. Dit kan omdat iedere adviseur bij Nieuwhuis Consult ook trainer is.

De inhoud van de trainingen is met name gericht op bewustwording. Wij houden uw medewerkers graag een spiegel voor, waarna ze worden geacht mee te denken in resultaatgerichte oplossingen. Wilt u meer weten over ons uitgebreide pakket trainingen? Neem dan contact met ons op.