Inloggen

Wachtwoord opvragen

Interne audit door Nieuwhuis Consult

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
advies
opleiding

Interne audit door Nieuwhuis Consult

Interne audit door Nieuwhuis Consult

Wat is uw doel van een interne audit? Is dit het (half-)jaarlijks voldoen aan een normeis? Of ziet u het als een kans om de inrichting van uw bedrijfsprocessen eens objectief te laten toetsen door een onafhankelijk, deskundig persoon? In dit laatste geval krijgt uw organisatie de stimulans die zij nodig heeft om de continue verbetering vol te blijven houden. Een goed uitgevoerde periodieke beoordeling geeft u namelijk informatie over elke fase van de ‘Deming-cikel’ (Plan-Do-Check-Act).

Werkwijze interne audit door Nieuwhuis Consult

Nieuwhuis Consult is specialist in het uitvoeren van nulmetingen en interne audits. Door onze jarenlange ervaring en de gecombineerde toepassing van theoretische achtergronden en praktische vaardigheden, zijn wij in staat om uw organisatie periodiek te beoordelen. Wij toetsen hierbij de toegepaste normen, maar onze nadruk ligt op de bedrijfsvoering en verbeterpunten in de praktijk.

Als u open staat voor onze opbouwende kritiek, voorzien van heel praktisch toe te passen adviezen, laat dan eens één van onze consultants een interne audit uitvoeren.

Offerte aanvragen

Informatie aanvragen

Over het adviestraject Interne audit door Nieuwhuis Consult