Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Interne audit door Nieuwhuis Consult

Interne audit door Nieuwhuis Consult

Interne audit door Nieuwhuis Consult

Wat is uw doel van een interne audit? Is dit het (half-)jaarlijks voldoen aan een normeis? Of ziet u het als een kans om de inrichting van uw bedrijfsprocessen eens objectief te laten toetsen door een onafhankelijk, deskundig persoon? In dit laatste geval krijgt uw organisatie de stimulans die zij nodig heeft om de continue verbetering vol te blijven houden. Een goed uitgevoerde periodieke beoordeling geeft u namelijk informatie over elke fase van de ‘Deming-cikel’ (Plan-Do-Check-Act).

Werkwijze interne audit door Nieuwhuis Consult

Nieuwhuis Consult is specialist in het uitvoeren van nulmetingen en interne audits. Door onze jarenlange ervaring en de gecombineerde toepassing van theoretische achtergronden en praktische vaardigheden, zijn wij in staat om uw organisatie periodiek te beoordelen. Wij toetsen hierbij de toegepaste normen, maar onze nadruk ligt op de bedrijfsvoering en verbeterpunten in de praktijk.

Als u open staat voor onze opbouwende kritiek, voorzien van heel praktisch toe te passen adviezen, laat dan eens één van onze consultants een interne audit uitvoeren.

Offerte aanvragen

Ervaringen

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

Informatie aanvragen

Over het adviestraject Interne audit door Nieuwhuis Consult

[recaptcha]