Zorg en WelzijnAdvies Opleidingen

U wilt een kwaliteitsmanagementsysteem conform HKZ en zoekt deskundige ondersteuning tot HKZ certificering? Nieuwhuis Consult levert u die graag.

Meer informatie

Zorginstellingen hebben een toelating nodig wanneer zij zorg willen aanbieden die op grond van de Zorgverzekeringswet of Wet Langdurige Zorg voor vergoeding in aanmerking komt.

Meer informatie

Wilt u in 2018 zorg in het kader van de Wet Maatschappelijke Ontwikkeling (WMO) leveren als Zorgaanbieder van een of meerdere gemeenten? Dan is het zaak om op tijd klaar te zijn voor de aanbestedingen bij de diverse gemeenten.

Meer informatie

Wilt u in 2018 zorg in het kader van de Wet Langdurige Zorg (WLZ) leveren als hoofdaannemer van een zorgkantoor? Dan is het zaak uw aanbesteding in orde te maken.

Meer informatie

Lean is een van de methodieken die vaak wordt genoemd als het gaat om het daadwerkelijk realiseren van kwaliteitsverbetering en doelmatigheid in instellingen.

Meer informatie

Ongecontracteerde zorg is in feite een nieuwe peiler die ontstaan is per 1 januari en is náást gecontracteerde zorg en PGB zorg in de ZVW van toepassing.

Meer informatie

ISO Healthcare (formeel: ISO 15224) is een specifiek voor de gezondheidszorg “vertaalde” versie van de ISO 9001.

Meer informatie

Wijkverpleging is per 1 januari 2015 formeel wettelijk verankerd in de ZVW en wordt daarmee uitgevoerd door zorgverzekeraars.

Meer informatie

Veel (vooral kleinere) zorginstellingen maken gebruik van PGB zorg en kunnen geen Zorg in Natura leveren.

Meer informatie

Informatie aanvragen

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remco Vriesema

Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen

EHS-coördinator Saint Gobain

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic

CEO Graficom

Wij werken voor: