Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

BRL 0801 (KOMO gevelelementen)

BRL 0801 (KOMO gevelelementen)

BRL 0801 (KOMO gevelelementen)

Om het KOMO-certificaat te behalen moet worden voldaan aan de van toepassing zijnde beoordelingsrichtlijn. De meest bekende richtlijn is de BRL 0801 voor gevelelementen (kozijnen e.d.).

KOMO: kwaliteit aantoonbaar

Voor opdrachtgevers is het moeilijk te beoordelen wat een timmerbedrijf in huis heeft. Met het KOMO-certificaat kunnen kwalitatief goede bedrijven zich onderscheiden. Het biedt klanten zekerheid over de bedrijfsvoering en vakbekwaamheid van de organisatie en de kwaliteit van de werkzaamheden. Door toenemende concurrentie is onderscheidend vermogen voor kwalitatieve timmerbedrijven steeds belangrijker. Het KOMO-certificaat mag zich dan ook in een steeds toenemende belangstelling verheugen.

Borgen van vakmanschap

Ook bij certificering blijft het eigenlijke vakmanschap toch een belangrijke rol spelen. De menselijke factor in de afbouw is zeer belangrijk in het te behalen kwaliteitsniveau. Met certificering wordt een minimaal kwaliteitsniveau behaald en bewaakt. De “papieren rompslomp” waarvoor elke ondernemer terecht angstig is, valt bij deze certificering reuze mee. Bepaalde zaken zijn toch echt noodzakelijk en nuttig om schriftelijk vast te leggen. Niet alleen voor de controle door de certificerende instelling, maar ook voor de juridische indekking van het bedrijf en voor de duidelijke communicatie richting opdrachtgever.

Offerte aanvragen

Ervaringen

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

Informatie aanvragen

Over het adviestraject BRL 0801 (KOMO gevelelementen)

[recaptcha]