Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

ProRail Erkenning

ProRail Erkenning

ProRail Erkenning

Certificatieregeling Personeelstellen en Werkplekbeveiliging is een leidraad om bedrijven behulpzaam te zijn bij hun verantwoordelijkheid voor het opzetten en onderhouden van een compleet managementsysteem voor werkplekbeveiligingsactiviteiten en/of beschikbaar stellen van gekwalificeerd personeel.

Werkplekbeveiliging en Personeelstellen

Om te mogen werken als Werkplekbeveiliger of Personeelsteller bij het werken aan of nabij de railinfrastructuur, zal het bedrijf hiervoor gecertificeerd moeten zijn conform de eisen van Certificatieregeling Personeelstellen en Werkplekbeveiliging (uitgegeven door RailAlert).

Achtergrond ProRail Erkenning

Certificatieregeling Personeelstellen en Werkplekbeveiliging is een leidraad om bedrijven behulpzaam te zijn bij hun verantwoordelijkheid voor het opzetten en onderhouden van een compleet managementsysteem voor werkplekbeveiligingsactiviteiten en/of beschikbaar stellen van gekwalificeerd personeel.

Werkplekbeveiliging

De activiteiten van het werkplekbeveiligingsbedrijf betreft o.a. het ontwerpen, aanvragen, voorbereiden, inrichten, uitvoeren, onderhouden en opheffen van maatregelen bij het werken aan of bij de railinfrastructuur, gericht op het elimineren van de risico’s van aanrijdgevaar en elektrocutie gevaar en het bevorderen van een veilige treinenloop.

Personeelsteller

Personeelstellers zijn bedrijven die personeel beschikbaar stellen ten behoeve van de activiteiten van een werkplekbeveiligingsbedrijf.

Werkwijze ProRail Erkenning

  1. Elk project start met een nulmeting. Dit geeft een helder beeld van de acties, mijlpalen en verplichtingen die minimaal nodig zijn om certificeerbaar niveau te bereiken. De nulmeting duurt ca. 1 dag, inclusief rapportage en presentatie uitkomsten.

  2. Nieuwhuis Consult zet het managementsysteem voor u op. Door continu af te stemmen met de opdrachtgever, dragen we er zorg voor dat we aansluiten bij de praktijk. Het resultaat is een managementsysteem waarin alle aspecten t.a.v. de certificatieregeling bewaakt kunnen worden.

  3. Implementatie vraagt om bewustwording van de medewerkers. Nieuwhuis Consult ondersteunt hierbij d.m.v. training en begeleiding.

  4. Nieuwhuis Consult organiseert de externe audit. Wij borgen dat het managementsysteem aan de eisen van de norm voldoet.

Offerte aanvragen

Ervaringen

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

Informatie aanvragen

Over het adviestraject ProRail Erkenning

[recaptcha]