Inloggen

Wachtwoord opvragen
Nieuwhuis Consult

Voedselveiligheid

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

ISO 22000 bevat de eisen aan een managementsysteem voor voedselveiligheid gericht op alle schakels in de voedselketen en de inspectie hiervan. ISO 22000 volgt de structuur van ISO 9001 (kwaliteits-) management en integreert deze met HACCP (voedselveiligheid).

Meer informatie

HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Met HACCP worden (potentiële) gevaren met betrekking tot de voedselveiligheid op systematische wijze geïdentificeerd, geëvalueerd en beheerst in plaats van achteraf gecontroleerd.

Meer informatie

De International Food Standard (IFS) is opgezet door de Duitse retailers. In principe is IFS de Duits/Franse tegenhanger van de Engelse BRC standaard. Net als bij BRC vereist IFS ook dat er een kwaliteitssysteem aanwezig is, HACCP wordt toegepast en dat omgeving, product, proces en personeel in het systeem zijn opgenomen.

Meer informatie

In de afgelopen decennia is wereldwijd het besef ontstaan dat verpakkingsmateriaal onlosmakelijk verbonden is met voedselveiligheid.

Meer informatie

GMP

Het kwaliteitsborgingssysteem voor de farmaceutische-, cosmetische- en voedingsmiddelenindustrie

Meer informatie

Alle bedrijven, die voedingsmiddelen en dranken produceren, bewerken, behandelen, opslaan, transporteren, bereiden of uitserveren moeten voldoen aan wettelijke voorschriften m.b.t. hygiëne en voedselveiligheid.

Meer informatie

De norm VoedselKwaliteit Loonwerk is een norm op het gebied van voedselveiligheid in het agrarisch loonwerk in alle gewassen.

Meer informatie

Supermarkten eisen van telers van groente en fruit aantoonbaar veilige producten.

Meer informatie

Informatie aanvragen

Ervaringen

"Het was een leerzaam en leuk traject! Zowel in je adviezen als in de training weet je mijn aandacht goed vast te houden, mijn complimenten!"

Karin van Veen - EHS-coördinator Saint Gobain

"Bedankt voor je kundige advies, ondersteuning en prettige samenwerking in het traject dat we gehad hebben om tot de ISO13485:2016 certificering te komen."

Bert Raap - General Manager Prince Technologies

"Al meer dan 15 jaar is Nieuwhuis Consult onze betrouwbare partner op het gebied van veiligheid van ons materieel"

Remko Vriezema - Hoofd werkplaatsen Twente Milieu

"De praktische aanpak van het ISO 27001 traject was precies wat we nodig hadden."

Goran Grcic - CEO Graficom

"Nieuwhuis Consult was a great help for implementing our ISMS ; the consultant successfully managed to adapt the complex ISO 27001 requirements into something our company could easily work with. "

Cyril Mallet - CTO Platform 161